Kedves Látogató, Táborozó!

Az Új Generáció Egyesület „Hegyen, völgyön, vízen át” Kalandtáborának a helyszínét ismét a Budapesttől 70 km-re a Duna partján fekvő, Neszmély községhez tartozó lakatlan sziget és a környező hegyek valamint a folyó holtága biztosítja.

Elhelyezés: Éjszakára a községben található régi laktanya épület vesszük igénybe. 2-10 fős szobákban szivacsokon, emeletes ágyakon történik az elhelyezés. Hálózsákot hozni kell vagy jelentkezéskor igényelhető. (WC, zuhany, meleg víz és meleg-étel is van:)

Figyelem! Az általában 60-80 fős táborlétszám 30%-a lány. Tehát, bátran jöhetnek lányok is.

Huszon-valahányadik:)... 

Hegyen, völgyön, vízen át…  Kaland-, és túlélő tábor 2020. Neszmély

Táborprogram

A program ideje alatt – megtanulható több erdei, vízi valamint hegyvidéki a hétköznapokban is használható túlélési technika. A kezdők - gyerekek és tinédzserek - számára, korosztály szerint összeállított program, játékos, tábori körülmények között kerül megszervezésre

Mit kell tenni, ha eltéved valaki az erdőben: Hogyan használjunk iránytűt? Milyen ehető ételt és inni valót rejt az erdő? Éjszakai tábortüzek, játékos feladatok, gumicsónakos víztúra, íjászat, saját készítésű eszközhasználat, lövészet és persze éjszakai őrség.

Az első négy nap megtanítjuk, átismételjük a megtanult praktikávat és egy kétnapos "szakember felügyeletével vezetett"  csapatverseny lehet bizonyítani. Azok számára is izgalmas lesz akik még nem vettek részt ilyen programon, mivel a felkészítő napokon az alapoktól kezdve tanítunk.

Időpont: 2020. augusztus 10-15  (de lehet jönni már 9-én, vasárnap 16.00-tól,  a tábor vége 15-én szombat 12:00 -től lehet jönni a gyerekekért)

Tábordíj:38.000 Ft

 

Hogy legyen miről mesélni a suliban!

Ha szereted a természetet és kedveled a kihívásokat, kalandokat, akkor itt a helyed.

Közös indulási lehetőség Budapestről

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nézegessétek az elmúlt évek táborainak képeit, s ha van kedvetek rövidesen indulhat a jelentkezés.

info: 30 635 5125

Addig is jó munkát, jó tanulást :)

A mai nap,  még  van hely a táborban! 

 

Zajlik az élet...

maszas266_100dzszslrk.jpg

Hírlevél